«Έκλεισε» στη Φενέρ ο Αντετοκούνμπο!
Ο Παναθηναϊκός κινητοποιήθηκε τις τελευταίες μέρες για την απόκτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο, αλλά ο τελευταίος είχε δεσμευτεί πως θα υπογράψει στη Φενερμπαχτσέ.
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο τα είχε βρει σε όλα με τους Τούρκους, περίμενε την αποδέσμευσή του από τους Σικάγο Μπουλς (η οποία συνέβη κατά τη διάρκεια της Παρασκευής) και στο ενδιάμεσο ενεπλάκη ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση.
Η πράσινη πλευρά ρώτησε, έμαθε… δεν κατέθεσε, όμως, κάποια πρόταση, όταν πληροφορήθηκε για την κατάσταση.
Ο Ιτούδης «έκλεισε» τον πρώην σέντερ της Βιλερμπάν για να σκεπάσει το κενό που θα αφήσει ο Μότλεϊ για μερικές εβδομάδες με εγγυημένο χρόνο συμμετοχής στα 20 λεπτά. Εξάλλου, ο πρώτος τον γνωρίζει πολύ καλά από την Εθνική ομάδα κι αυτό συνετέλεσε τα μέγιστα στην επίτευξη του deal.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η απάντηση του Ναν στην EuroLeague για τη φάση-ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Το τρικ του Αταμάν που άλλαξε το ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο
- «Τον προσσέγγισε άνθρωπος του Παναθηναϊκού - Τι απαντά ο Αλμέιδα»
- Παναθηναϊκός: Δύο ομάδες για Μπενίτεθ... μετά τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δύο χώρες τα φαβορί για την προετοιμασία - Πότε θα γίνει