Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 74-68: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Μπαρτσελόνα.
Λόγω… της ονομαστική του εορτής, ο Ντέγιαν Ράντονιτς θυμήθηκε πως υπάρχει παίκτης με το όνομα «Λευτέρης» στην ομάδα και τον χρησιμοποίησε στην Ευρωλίγκα. Ο Μαντζούκας, λοιπόν, ήταν ο λόγος για τον οποίο αξίζει κανείς να χαμογελάσει μετά το αποψινό παιχνίδι που στο ξεκίνημά του φαινόταν πως θα θυμίσει τις δύσκολες βραδιές σε Βερολίνο και Κωνσταντινούπολη. Δεν υπάρχει, λοιπόν, μόνο ο… Μήτογλου, αλλά υπάρχει και το άλλοτε wonder kid του Προμηθέα Πατρών.
Γιώργος – Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (2/10): Στη… σούμα αγωνίστηκαν για 10 λεπτά. Αυτά τα 10 λεπτά υποχρέωσαν τον Παναθηναϊκό στην ήττα στη Βαρκελώνη σε σημαντικό βαθμό με επιμέρους σκόρερ 28-12 στην πρώτη περίοδο.
Νέιτ Ουόλτερς (5/10): Μέτρια εμφάνιση από τον Αμερικανό που φάνηκε καταπονημένος από το κουραστικό παιχνίδι στη Βαλένθια. Προσέφερε μόλις 4 πόντους, ενώ έφτιαξε μόλις 2 φάσεις.
Πάρις Λι (3/10): Αγωνίστηκε με ράμματα λόγω ενός χτυπήματος στο προηγούμενο ματς και τελικά κατέγραψε τη χειρότερή του εμφάνιση τη φετινή σεζόν. Σκόραρε 3 πόντους με 1/10 σουτ, ενώ έκανε και 3 λάθη για 4 ασίστ.
Γιώργος Παπαγιάννης (8/10): Απότομα «ξύπνησε» στο παιχνίδι παρά το νωθρό του ξεκίνημα ο Big Papa με 13 πόντους και 9 ριμπάουντ. Να σημειωθεί ότι δεν συμπεριλήφθηκε στην αρχική πεντάδα των «πρασίνων»!
Ντέρικ Ουίλιαμς (4/10): Η «σκιά του εαυτού» του! Ο Αμερικανός ήταν τόσο κακός στο παρκέ που ο Ράντονιτς «ενεργοποίησε» – προς έκπληξη όλων… ενώ δεν θα έπρεπε – τον Μαντζούκα στο παρκέ!
Ντουέιν Μπέικον (7/10): Ίδιο… έργο περίπου με τη Βαλένθια. Άφαντος στο πρώτο ημίχρονο, συγκλονιστικός στο δεύτερο, όμως, τα… έσπασε στο τρίποντο με 0/7 προσπάθειες και ένα airball τη στιγμή που το Τριφύλλι έψαχνε το σουτ της προσπέρασης. Τελικά ολοκλήρωσε το ματς με 19 πόντους και 5 ριμπάουντ.
Ματέους Πονίτκα (8/10): Ματσάρα από τον Πολωνό, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που έδειξε θετικό πρόσωπο και στα δύο ημίχρονα. Σημείωσε 9 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ έκλεψε και τρεις μπάλες. Δοκίμασε σουτ για την προσπέραση και εκείνος στο 69-68, αλλά αστόχησε.
Λευτέρης Μαντζούκας (8/10): Έκλεισε… στόματα ο Μαντζούκας που χρησιμοποιήθηκε για 8:11 στην τέταρτη περίοδο, παίζοντας υποδειγματική άμυνα στον Μίροτιτς και πετυχαίνοντας σπουδαίο τρίποντο προς το φινάλε που «πάγωσε» την έδρα των Καταλανών.
Αρτούρας Γκουντάιτις (6,5/10): Ο Λιθουανός ήταν εκείνος που έδωσε το έναυσμα για αντεπίθεση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και στη συνέχεια έλαβε τη σκυτάλη ο Παπαγιάννης. Πέτυχε 10 πόντους και μάζεψε 3 ριμπάουντ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ζαν Λέμες: «Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε την πρόταση της Γκρέμιο - Ανακοινώνεται ο Τετέ»
- Παναθηναϊκός: Τα ακριβά εγχώρια deals - Το χρυσό ποσό σε 5 χρόνια
- Πρόταση στον Παναθηναϊκό για Σφιντέρσκι - Το ποσό και η απάντηση
- Παναθηναϊκός: Υπογράφει πολυετές συμβόλαιο ο Κοντούρης - Η διάρκεια
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το deal για τον Κοντούρη