Παναθηναϊκός: Λι και Γκουντάιτις του έδωσαν λύσεις!

Παναθηναϊκός: Λι και Γκουντάιτις του έδωσαν λύσεις!

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια κι εκτός από το ματς κέρδισε ακόμα δύο παίκτες του.

Το χθεσινό βράδυ στο ΟΑΚΑ είναι από εκείνα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να κρατήσει αρκετά πράγματα πλην της νίκης. Ένα από αυτά είναι η εμφάνιση που πραγματοποίησαν δύο παίκτες του, οι οποίοι μάλιστα τον τελευταίο καιρό δεν το συνήθιζαν.

Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τους Πάρις Λι και Αρτούρας Γκουντάιτις. Τόσο ο Αμερικανός guard όσο και ο Λιθουανός center ήταν μετά από αρκετό καιρό θετικοί και πρόσφεραν όσα περισσότερα μπορούσαν στην ομάδα τους, προκειμένου εκείνη να φτάσει στη νίκη.

Ο Πάρις Λι αγωνίστηκε 30:12 λεπτά και τελείωσε το ματς με 15 πόντους, 3 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Από την άλλη πλευρά ο Αρτούρας Γκουντάιτις αγωνίστηκε συνολικά 22:23 λεπτά έχοντας 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News