Παναθηναϊκός - Μπασκόνια 98-83 (Highlights/vid)

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια 98-83 (Highlights/vid)

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε μπάσκετ, ήταν καλύτερος της Μπασκόνια σε όλη την διάρκεια και πήρε την νίκη με 98-83 στο ΟΑΚΑ.

Οι πράσινοι έκαναν ένα αρκετά προσεκτικό πρώτο ημίχρονο με την Μπασκόνια να έχει μικρή διαφορά υπέρ της.

Στο δεύτερο ημίχρονο όλα άλλαξαν με τον Εξάστερο να βελτιώνεται σε άμυνα και επίθεση ανέβασε την διαφορά και πήρε την δεύτερή του νίκη.

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Ο αγώνας

Στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιώντας την καλύτερη του εφετινή ευρωπαϊκή εμφάνιση, επέστρεψε ο Παναθηναϊκός στα θετικά αποτελέσματα στη Euroleague.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 98-83 της Μπασκόνια, για την 7η αγωνιστική της διοργάνωσης, δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών και πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη τους (ρεκόρ 2-5). Στον αντίποδα, οι Βάσκοι υπέστησαν την τρίτη ήττα τους (ρεκόρ 4-3).

Η αμυντική προσήλωση του δευτέρου ημιχρόνου, σε συνδυασμό με το ξέσπασμα της τρίτης περιόδου, έδωσε στον Παναθηναϊκό την ώθηση που αναζητούσε για να επιστρέψει στις νίκες.

Άξιοι συμπαραστάτες του σε αυτή την προσπάθεια οι εξαιρετικοί Ντουέιν Μπέικον (16π.) και Ντέρικ Ουίλιαμς (16π.), μαζί με τον Γιώργο Παπαγιάννη που τελείωσε τον αγώνα με νταμπλ νταμπλ (11π., 10ρ.). Σπουδαία δουλειά στο κομμάτι της δημιουργίας από τον Νέιτ Ουόλτερς (7 ασίστ), ενώ πολύτιμοι ήταν και οι Ματέους Πονίτκα (15π., 5ρ.), Μάριους Γκριγκόνις (13π.) και Πάρις Λι (12π.). Από την Μπασκόνια, ο Μάρκους Χάουαρντ με 20 πόντους δεν ήταν ικανός για την υπέρβαση.

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 38-43, 67-59, 98-83

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News