Απρόοπτο για Ομπράντοβιτς πριν τον Παναθηναϊκό!
Ένας πολύ σημαντικός «πονοκέφαλος» στην Παρτίζαν, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (3/11, 21:30), στο ΟΑΚΑ, για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής έχει να κάνει με τον Τζέιμς Νάναλι. Ο έμπειρος φόργουορντ δεν έχει προπονηθεί το τελευταίο διάστημα και είναι άγνωστο εάν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα. Φέτος, ο Αμερικανός έχει κατά μέσο όρο 10,4 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ.
Από ‘κει και πέρα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν υπολογίζει ακόμη στους Άλεν Σμαϊλάγιτς και Αλέξα Αβράμοβιτς. Ο πρώτος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και σύντομα θα μπει στις προπονήσεις.
Από την άλλη, ο διεθνής γκαρντ θα αργήσει να μπει στο πρόγραμμα, καθώς για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες ακόμη θα πρέπει να φορά τον ειδικό νάρθηκα στο χέρι.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ντέγιαν Στάνκοβιτς για τον πάγκο του Παναθηναϊκού»
- Κατσουράνης: «Θα έφερνα τον Σέζαρ Πεϊσότο στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Παναθηναϊκός, Μπενίτεθ: Άμεσα το ραντεβού - Η αποζημίωση και το διήμερο που κρίνει τον πάγκο
- Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού»
- Φωτογραφίες: Οπαδοί στo γήπεδο μετά το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, συγκίνηση στη Λεωφόρο!