Οριστικό: Τότε κάνει ντεμπούτο ο Μπέικον- Πιθανή απουσία ο Γκριγκόνις
Μετά την ήττα από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός στρέφει το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι με τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ για την Basket League την Κυριακή (30/10 15:45).
Ο Ντουέιν Μπέικον μπήκε στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και αναμένεται να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Παρτιζάν για την 6η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Αμερικανός άσος φυσικά θα χρειαστεί λίγες μέρες μετά το υπερατλαντικο ταξίδι που έκανε προκειμένου να βρεθεί στην Ελλάδα και έτσι δεν θα κάνει ντεμπούτο με τον Κολοσσό Ρόδου.
Τέλος, ο Μάριους Γκριγκόνις έκανε ατομικό πρόγραμμα και θα φανεί την τελευταία στιγμή αν θα αγωνιστεί με τον Κολοσσό.
Ανατροπή με Μπέικον – Πότε θα κάνει τελικά ντεμπούτο
Δεν θα γίνει όπως φαίνεται το ντεμπούτο του νέου αποκτήματος του Παναθηναϊκού στο ματς κόντρα στον Κολοσσό (30/10).
Και αυτό γιατί ο Ντουέιν Μπέικον δεν είναι ακόμα έτοιμος μετά από δύο προπονήσεις που έχει κάνει με την ομάδα και αφετέρου γατί υπάρχει μια χρονοβόρος διαδικασία προκειμένου να δηλωθεί σαν ξένος στον ΕΣΑΚΕ.
Έτσι οι Πράσινοι μάλλον δεν θα προλάβουν να τον δηλώσουν άμεσα. Ο παίκτης θα πάρει τη θέση του Άντριου Άντριους στο ρόστερ της Α1 όπως όλα δείχνουν όταν δηλωθεί.
Τέλος το ντεμπούτο του Μπέικον αναμένεται να γίνει με την Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς την Πέμπτη 3 Νοέμβρη.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ζαν Λέμες: «Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε την πρόταση της Γκρέμιο - Ανακοινώνεται ο Τετέ»
- Παναθηναϊκός: Τα ακριβά εγχώρια deals - Το χρυσό ποσό σε 5 χρόνια
- Πρόταση στον Παναθηναϊκό για Σφιντέρσκι - Το ποσό και η απάντηση
- Παναθηναϊκός: Υπογράφει πολυετές συμβόλαιο ο Κοντούρης - Η διάρκεια
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το deal για τον Κοντούρη