Παναθηναϊκός: Απόφαση που «τελειώνει» τον Άντριους
Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό ο Αντριους…
Ο Αμερικανός γκαρτν δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στον αγώνα με την Μακάμπι.
Οπως αποκάλυψε ο Βόβορας μετά το τέλος του αγώνα, αυτό ήταν μια απόφαση του προπονητή, με τον παίκτη να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.
Αυτό σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται από τον Ράντοβιτς, ο οποίος έδειξε τις προθέσεις του.
H… κατηφόρα συνεχίστηκε στο Τελ Αβίβ
Ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός στη «Menora Mivtachim Arena» μέχρι το ημίχρονο και όσο κρατούσε η επίθεση του, καθώς στη συνέχεια η παραγωγικότητα του ακολούθησε τα… βήματα της άμυνας, βγαίνοντας εκτός διεκδίκησης. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 85-74 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την 5η αγωνιστική της Euroleague, βλέποντας το ρεκόρ τους να υποχωρεί σε 1-4. Στον αντίποδα, οι Ισραηλινοί είναι πλέον «αγκαλιά» με Ολυμπιακό και Μονακό με ρεκόρ 4-1.
O Παναθηναϊκός «προδόθηκε» για ακόμη ένα βράδυ από την άμυνα και τα λάθη του (16), βλέποντας μία τριάδα (Ντέρικ Γουίλιαμς 17π., Ματέους Πονίτκα (12π., Γιώργος Παπαγιάννης 11π.) να «παλεύει» μόνη της στην επίθεση.
Από τους Ισραηλινούς, ο Λορέντζο Μπράουν εκμεταλλεύτηκε όλα τα μακρινά σουτ που του άφησε ο Παναθηναϊκός, δημιουργώντας παράλληλα… ρήγματα με τη δημιουργία και την εκτέλεση του, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 22 πόντους και 9 ασίστ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Mozzart Sport: «Ο Ομπράντοβιτς ζήτησε τον Λάιλς στον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόστισε ο Καμαρά - Το ποσό αγοράς και οι απολαβές του
- Αυτά συζήτησαν Αλαφούζος, Κοτσόλης και Νίστρουπ για μεταγραφές και λειτουργία
- Παναθηναϊκός: Ανατροπή με το όνομα του Νίστρουπ - Πώς τον αποκαλούν
- Οριστικό: Συμφώνησε με Παναθηναϊκό ο Πένια - Η διάρκεια του συμβολαίου