Παναθηναϊκός - Μονακό καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 21/10

Άλμπα - Παναθηναϊκός 94-65: Τα highlights της ήττας

Παναθηναϊκός – Μονακό καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη μεταδοση της 4ης αγωνιστικής της Euroleague

Αναζητεί αντίδραση ο Παναθηναϊκός στην 4η αγωνιστική της Euroleague με τη Μονακό στο ΟΑΚΑ. Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς μπροστά στο κοινό τους φιλοδοξούν να… διαγράψουν τη βαριά ήττα από την Αλμπα στο Βερολίνο και να επιστρέψουν στις νίκες. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» αναμένεται με τροφοδοτήσουν με ενέργεια τους «πράσινους» και η αντίδραση είναι πιθανό να εμφανιστεί από το πρώτο δεκάλεπτο.

Το «τριφυλλι» επιθετικά στηρίζει πολλά στις επιλογές του Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός στην εκτός έδρας νίκη με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι πέτυχε 17 πόντους με 3/4 τρίποντα, ενώ στο Βερολίνο σκόραρε 14 πόντους με 3/6 πίσω από τη γραμμή των 6.75! Στη Μονακό τα πάντα περνούν από τα χέρια του Μάικ Τζέιμς.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι κεντρικό πρόσωπο στην αναμέτρηση και θα κάνει τα πάντα προκειμένου η ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τη Μακάμπι. Πάντως, στο Τελ Αβίβ ο Τζέιμς τα έσπασε με 0/8 τρίποντα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4.

Οι σφυρίχτρες και τα παράπονα του Ράντονιτς

Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μονακό στο ΟΑΚΑ (21:00), η τριάδα θα αποτελείται από τους Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Αντάρ Πέερ (Ισραήλ).

Αποδέκτες των έντονων παρατηρήσεων του Ντέγιαν Ράντονιτς έγιναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην τελευταία προπόνηση η οποία διεξήχθη στο Βερολίνο. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός τους έδειξε το βίντεο της χθεσινής κακής τους εμφάνισης με την Αλμπα και επί μία ώρα του επεσήμανε τι περίμενε από τους αυτούς και τα λάθη που έγιναν και οδήγησαν σε αυτή την τραγική παρουσία στον χθεσινοβραδινό αγώνα.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Ράντονιτς είχε δηλώσει: «Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ κακό για εμάς και στις δύο πλευρές του παρκέ. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αναλύσουμε. Έχουμε μπροστά μας λίγες ώρες για να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα μέσα στο παρκέ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News