Παναθηναϊκός μεταγραφές: Άμεσα κίνηση για αντί-Γουίλιαμς
Η καλύτερη εφετινή εμφάνιση του Μάριους Γκριγκόνις (17π.) και το… πείσμα του Αρτούρας Γκουντάιτις μέσα στη ρακέτα (12π.), χάρισαν τον Παναθηναϊκό το πρώτο του εφετινό «διπλό» στη Euroleague.
Οι «πράσινοι» πέρασαν νικηφόρα 77-75 από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα (για πρώτη φορά από τις 21/12/2017), για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης, υποχρεώνοντας τους Σέρβους στη δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις.
Καλή εμφάνιση και από τον Ματέους Πονίτκα με 10 πόντους, σε μία βραδιά που ο Παναθηναϊκός «κόλλησε» στα 6 τρίποντα, μέτρησε 17 λάθη, αλλά έδειξε τεράστια αποφασιστικότητα, βελτιώνοντας σε 1-1 το ρεκόρ του.
Παρόλα αυτά, αν και οι δύο έδειξαν ότι είναι ικανοί να ηγηθούν της νέας προσπάθειας την ίδια στιγμή… φωνάζει το μεγάλο κενό.
Οι πράσινοι θα πρέπει να φουλάρουν για την απόκτηση ενός «τεσσαριού», καθώς το κενό πίσω από τον Γουίλιαμς κάνει… μπαμ.
Κι αν ο Αμερικανός δεν ήταν… θηρίο, υπήρχε κίνδυνος ο Παναθηναϊκός να παραταχθεί στο Βελιγράδι δίχως κανονικό πάουερ φόργουορντ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Δεν πιστεύω ότι στεναχωρήθηκε ούτε ένας παίκτης του Παναθηναϊκού που έφυγε ο Χολμς»
- Μαντσίνι: «Είδα από τον Αλαφούζο κάτι που δεν είδα σε άλλες ομάδες - Ο Γιοβάνοβιτς έφτιαξε ομάδα»
- Δύο δυνατές προσθήκες στα χαφ θέλει ο Παναθηναϊκός - Τα προφίλ
- Μεταγραφές: Τρεις υποθέσεις για τον «άσο» στον Παναθηναϊκό
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης για μεγάλο όνομα στον Παναθηναϊκό, ο υποψήφιος