Γιαννακόπουλος: Η υπόσχεση και το «θα πάει σπίτι του με στοιχεία και συγκεκριμένη υπογραφή»

Γιαννακόπουλος: «Η κανονικότητα θα ξεκινήσει από τον... Λιόλιο» (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με νέο… χτύπημα σχολιάζει τα τραγελαφικά που συμβαίνει στην ελληνική διαιτησία στο χώρο του μπάσκετ.

Οπως έχει γίνει γνωστό, ο Χριστοδούλου παραιτήθηκε, καθώς δεν άντεξε με όσα συνέβησαν κατά την πρώτη κλήρωση των διαιτητών. Τι ακολούθησε….

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onsports.gr, από το περιβάλλον του Βαγγέλη Λιόλιου αναφέρουν ότι «ο λόγος που ο Χρίστος Χριστοδούλου αποχώρησε κακήν κακώς από τον ρόλο του ΚΕΔάρχη ήταν ότι δέχτηκε απειλές από άνθρωπο του Παναθηναϊκού! Προσέξτε! Ο Χριστοδούλου που θα αντικαθιστούσε τον Πιτσίλκα, ο οποίος είναι ο πλέον ανεπιθυμήτος για το τριφύλλι μετά από όσα έκανε πέρυσι και φέτος, δέχτηκε απειλές από τον Παναθηναϊκό! Ούτε παιδάκια 5 χρονών δεν θα πίστευαν αυτό το σενάριο… Κι επειδή το ψέμα όπως και η θητεία του Λιόλιου στην ΕΟΚ έχει κοντά ποδάρια, επικοινωνήσαμε προσωπικά με τον Χριστοδούλου, ο οποίος όχι μόνο διέψευσε το συγκεκριμένο σενάριο που πήγαζε από το προεδρικό γραφείο της Ομοσπονδίας αλλά είπε ότι ακόμη και όσο ήταν ενεργός διαιτητής ουδέποτε δέχτηκε την παραμικρή όχληση από τον Παναθηναϊκό! Πολλώ δε μάλλον τώρα στο… 24ώρο του ως πρόεδρος της ΚΕΔ. Επανέλαβε δε ότι οι λόγοι που αποχωρεί είναι προσωπικοί, τονίζοντας ότι δεν θα πει το παραμικρό για να μην κάνει κακό στους θεσμούς. Κι αυτό λέει από μόνο του πολλά…».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε νέο μήνυμα μετά το παραπάνω δημοσίευμα, τονίζοντας: «Το μεγαλύτερο “φλεξ” είναι το να μπορείς να κρατήσεις τις υποσχέσεις σου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι «Ο Χριστοδούλου αλλά και το έτερο μέλος της ΚΕΔ που αποχώρησε, ο Λεωνίδας Σπυρίδωνος, έφυγαν λόγω της ευθείας παρέμβασης του αγαπημένου του Λιόλιου, Νίκου Πιτσίλκα στο έργο τους ως… σύμβουλος του προέδρου σε θέματα διαιτησίας!

Οτιδήποτε άλλο λέγεται και γράφεται είναι ψευδές και παραπλανητικό. Ο μόνος άνθρωπος του μπάσκετ που θα πάει σπίτι του όχι με παρέμβαση αλλά με στοιχεία που θα έχουν… συγκεκριμένη υπογραφή θα είναι ο ίδιος ο Λιόλιος. Ό,τι και αν λέει, ό,τι κι αν κάνει, ό,τι κι αν βάζει και γράφουν τα «παπαγαλάκια» του. Τα υπόλοιπα προσεχώς».

Το… story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Γιαννακόπουλος: Η υπόσχεση και το «θα πάει σπίτι του με στοιχεία και συγκεκριμένη υπογραφή»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr