Με τα μπούνια για το πρωτάθλημα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης 68-71: Τα highlights του θρίλερ

Άρης-Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα της Basket League

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Θεσσαλονική για την πρεμιέρα του εγχώριου πρωταθλήματος, με στόχο τη νίκη. Οι «Πράσινοι» δεν ξεκίνησαν θετικά στην Ευρωλίγκα, γνωρίζοντας την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ (71-68). Εκτός από την σχεδόν… άριστη άμυνά του, το «τριφύλλι» απέτυχε επιθετικά με αποτέλεσμα να μπει με το… αριστερό στη νέα σεζόν.

Οι παίκτες του Ράντονιτς κράτησαν χαμηλά στο σκορ τη «βασίλισσα», ενώ την υποχρέωσαν σε 19 λάθη. Από την άλλη όμως οι 11/21 βολές, τα 15/40 δίποντα και τα 9/28 τρίποντα δεν του πρόσφεραν λύσεις. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Γουίλιαμς με 15 πόντους, με τον Λι να είχε άλλους 12 και 3/9 τρίποντα!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3

Παπαγιάννης: «Μας στοίχισαν οι κακές επιλογές»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε μετά την ήττα στις λεπτομέρειες από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε τα όσα είπε ο άσος των πράσινων.

«Είχαμε μια σειρά από κακές επιλογές την επίθεση που μας στοίχισαν. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να κάνουμε ακόμα καλύτερη δουλειά για να διεκδικήσουμε νίκες».

Από την πλευρά του ο Μποχωρίδης στάθηκε στα θετικά. Διαβάστε τα όσα είπε ο άσος των πράσινων.

«Μας μένει η πίκρα στο τέλος. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Παίξαμε καλή άμυνα στη Ρεάλ, την κρατήσαμε στους 71 πόντους, αλλά μας μένει η πίκρα στο τέλος».

Ήρεμος και σίγουρος για τη συνέχεια ο Ράντονιτς

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στάθηκε στην προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ρεάλ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Παίξαμε καλή άμυνα. Η Ρεάλ είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, με ταλέντο στην επίθεση. Χάσαμε 10 βολές και πήραμε κάποιες κακές αποφάσεις στο τέλος, αλλά όπως είπα και στους παίκτες ξεκινήσαμε έναν μαραθώνιο και πλέον κοιτάμε το ματς με τον Άρη.

Κάποιοι παίκτες δεν είναι σε φόρμα και το καταλαβαίνω και μας έλλειψε ο Ουόλτερς. Χρειάζεται υπομονή και να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα και να βελτιωνόμαστε. Μπορούμε να συζητήσουμε για πολλά πράγματα. Κόντρα στη Ρεάλ πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα καλά για να κερδίσεις. Δεχθήκαμε 71 πόντους. Σίγουρα έχουμε προβλήματα που πρέπει να βελτιώσουμε για τη συνέχεια».

Σε αγωνιστικό επίπεδο οι Ματέους Πονίτκα και Μάριους Γκριγκόνις έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμα ρυθμό για να δέσουν με το υπόλοιπο σύνολο. Εκτός αποστολής παραμένει ο τραυματίας Νέιτ Γουόλτερς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News