Κούπα κόντρα στον αιώνιο «πελάτη» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ουίλιαμς: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον τελικό του Super Cup»

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στον τελικό του Σούπερ Καπ

Έπειτα από την μεστή και ουσιαστική εμφάνιση απέναντι στον οικοδεσπότη Κολοσσό Ρόδου, ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στην μάχη για την πρώτη κούπα της χρονιάς. Μπορεί το διακύβευμα να μην είναι τόσο μεγάλο σε τόσο πρώιμο στάδιο της χρονιάς, ωστόσο κάθε τίτλος απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο είναι θεμιτός.

Το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς επικράτησε με 72-67 του Κολοσσού, χάρη στην ποιότητά του. Τα συναισθήματα ήταν ανάμικτα, διότι ναι μεν υπήρξαν καλά διαστήματα, ωστόσο εμφανίστηκαν και αρκετά λάθη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Αρτούρας Γκουντάιτις: «Θέλουμε δουλειά και βελτίωση»

Χαρούμενος για τη νίκη και την πρόκριση, ξεκάθαρος για τη συνέχεια της σεζόν εμφανίστηκε ο Αρτούρας Γκουντάιτις μετά το ματς. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για το ματς με τον Κολοσσό: «Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι, υπήρχε νευρικότητα. Ήμασταν μαζί μόνο λίγες μέρες. Είδατε τα ποσοστά μας, ειδικά στις βολές. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Πραγματικά, πρέπει να βελτιωθούμε».

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω εξαιρετικά, το έχω πει πολλές φορές. Ο Παναθηναϊκός είναι κάτι ξεχωριστό για εμένα. Αποφάσισα να έρθω εδώ για να είμαι μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας, είναι κάτι σπουδαίο».

Για την εικόνα του «τριφυλλιού» αυτήν τη στιγμή: «Έχουμε ένα νέο γκρουπ παικτών, όλα είναι νέα. Χρειαζόμαστε χρόνο, όπως όλοι. Αυτή είναι η βασική μας αδυναμία αυτή τη στιγμή. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά δουλεύουμε σκληρά. Θα δούμε τι θα συμβεί».

Για τη συνύπαρξη στη θέση «5» με τον Γιώργο Παπαγιάννη: «Η σεζόν είναι μεγάλη, θα δούμε. Είμαστε δύο παίκτες με πολλά λεπτά στη θέση “5”. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Πρέπει ο ένας να βοηθάει τον άλλον και να κάνουμε το καλύτερο».

Βάζει φρένο στο σερί και χωρίς Γουόλτερς

Σε αγωνιστικό επίπεδο οι Ματέους Πονίτκα και Μάριους Γκριγκόνις έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμα ρυθμό για να δέσουν με το υπόλοιπο σύνολο. Ο Πάρις Λι ήταν θετικός, ενώ ο Άντριους φάνηκε ότι θέλει χρόνο προσαρμογής. Εκτός αποστολής παραμένει ο τραυματίας Γουόλτερς.

Παράλληλα με την πρώτη κούπα της χρονιάς, ο Παναθηναϊκός θέλει να βάλει φρένο και στο σερί τεσσάρων χαμένων αγώνων που κρίνουν τίτλο κόντρα στον… πελάτη.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News