Πανέτοιμος για την πρώτη κούπα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παπαγιάννης αποκάλυψε την τρομερή ατάκα του Παύλου όταν τον γνώρισε: «Γιωργάκη…»

Παναθηναϊκός-Κολοσσός H Hotels στον πρώτο ημιτελικό του Σούπερ Καπ

Έπειτα από την εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στην Εφές και την νίκη με 86-71 και την μεστή παρουσία απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο (ήττα 77-64), ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη για τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Ελλάδα.

Το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς απέδειξε ότι ο βαθμός ετοιμότητας είναι αρκετά υψηλός, παρά το πρώιμο στάδιο της σεζόν. Το Σούπερ Καπ είναι η ευκαιρία για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και ο «εξάστερος» δεν θέλει να την αφήσει να περάσει.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Αργύρης Πεδουλάκης: «Να επιστρέψουμε εκεί που επιβάλλει το όνομά μας»

Το σύνθημα για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν έδωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης με την τοποθέτησή του στη Media Day του «τριφυλλιού».

«Δημιουργήσαμε μια καινούρια ομάδα και στόχος μας είναι να βγάζει υγεία στο γήπεδο και πάνω στις Παναθηναϊκές και ελληνικές αρχές του μπάσκετ. Νομίζω είχαμε ξεφύγει λίγο από αυτό. Φτιάξαμε μια ομάδα με ξένους παίκτες με αγωνιστική ικανότητα αλλά και για να δίνουν το παράδειγμα στους νέους. Έχουμε την επόμενη νέα γενιά του ελληνικού μπάσκετ και προσπαθούμε αυτά τα παιδιά να περπατήσουν την Ευρωλίγκα και θέλουμε οι ξένοι μας να είναι παράδειγμα για αυτούς.

Το μεγάλο μας περσινό πρόβλημα ήταν η έλλειψη αγωνιστικότητας και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολη χρονιά φέτος, γιατί οι νέοι Έλληνές μας δεν έχουν εμπειρία. Θα φάμε και ξύλο θα έρθουν και δύσκολες βραδιές. Πρέπει να έχουμε υπομονή, να τους κρατήσουμε μέσα στις Παναθηναϊκές αρχές, δηλαδή χαμηλά το κεφάλι και πολλή δουλειά. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε το πλαίσιο, να τους πούμε την αλήθεια, ότι είμαστε πίσω και πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να είσαι στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο».

Εξαρτάται από εμάς, στους κλυδωνισμούς και στο πόσο δυνατοί θα είμαστε. Καλούμε τον κόσμο μας να έχει υπομονή, η ομάδα να μπει στις ράγες της και να επιστρέψει εκεί που επιβάλλεται για το όνομα της ομάδας. Θα είναι ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος και θέλω να μας κρίνουν αυστηρά αλλά στο τέλος της χρονιάς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News