Παναθηναϊκός: Μια χαρά τα είπε, αλλά υπομονή υπάρχει;
Πήραμε μια πρώτη γεύση από τη φιλοσοφία του Ντέγιαν Ράντονιτς από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κόουτς στο SDNA.
O νέος τεχνικός του τριφυλλιού είπε ότι η ομάδα θέλει ακόμα ένα «τεσσάρι» ενώ τόνισε ότι δεν θα βλέπουμε μόνο αμυντική προσπάθεια από τους παίκτες του αν και έχει διαφημιστεί σε όλη την οικουμένη ως τεχνικός που του αρέσει ο αργός, ελεγχόμενος ρυθμός και το πέντε εναντίον πέντε.
Για τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν δεν ήταν άσχημη η επιλογή του, σίγουρα ανώτερος και πιο έμπειρος από Κάτας, Πρίφτη, Βόβορα, ξέρει απέξω κι ανακατωτά την Ευρωλίγκα, έχει σηκώσει ένα σωρό τίτλους και δεν τον ζαλίζει η πρόκληση διεκδίκησης στόχων.
Θα δούμε στο τέλος τι παίκτη θα φέρει η διοίκηση για να κλείσει το ρόστερ για να δούμε αν δικαιολογούνται οι υψηλοί στόχοι που θέτει ο προπονητής.
Ο Ράντονιτς είναι περπατημένος στην πιάτσα, έχει καλό όνομα σε όσες χώρες δούλεψε και ο ιδιοκτήτης έκανε καλή κίνηση συμφωνώντας μαζί του. Σε τέτοιες περιπτώσεις κάθε προπονητής είναι λαχείο, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βγει.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΤο μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να διαβάσεις σωστά τα δεδομένα για τον τρόπο που δουλεύει. Στο Βελιγράδι είχε δώσει έμφαση στο σκληρό παιχνίδι και την εκμετάλλευση της έδρας, διαλύοντας τον Παναθηναϊκό όπου τον πετύχαινε.
Ο ίδιος δηλώνει ότι η αγάπη για την άμυνα δεν είναι πανάκεια, απλά συνηθίζει να χτίζει πάνω σε αυτή τη λογική τις ομάδες του. Καλό θα ήταν να ξέρει πάντως ότι στο Μαρούσι υπομονή μεγάλη δεν υπάρχει.
Δημήτρης Στρατής
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός – Γκρασχόπερς 3-0
- Παναθηναϊκός – Γκρασχόπερς 3-0: Τα γκολ και τα highlights
- Παναθηναϊκός: Και τώρα πρόβα τζενεράλε - Ημέρα, ώρα και αντίπαλος
- Παναθηναϊκός: Εντυπωσιακή προσέλευση στη Λεωφόρο με Γκρασχόπερς
- Αντίπαλος Παναθηναϊκού: Βαριά... τριάρα για την Πάκσι