«Πράσινη» άφιξη στην Αθήνα - Έφθασε ο Άντριου Άντριους!

«Πράσινη» άφιξη στην Αθήνα - Έφθασε ο Άντριου Άντριους!

Ο Άντριου Άντριους έγινε ο τρίτος ξένος αθλητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ που φτάνει στην Αθήνα εν όψει της έναρξης προετοιμασίας των πρασίνων.

Μετά από τον Αρτούρας Γκουντάιτις και τον Πάρις Λι, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχθηκε τον Άντριου Άντριους στην Ελλάδα. Ο 29χρονος γκαρντ προσγειώθηκε στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” το απόγευμα του Σαββάτου 20 Αυγούστου, δύο μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

Οι πράσινοι περιμένουν τις προσεχείς ημέρες τον Νέιτ Γουόλτερς και τον Ντέρικ Γουίλιαμς, όχι όμως τον Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με τη Λιθουανία το φετινό καλοκαίρι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr