Η αντίδραση Γιαννακόπουλου στην απόφαση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Πάνω από 20 εκατ. ευρώ επενδύει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποφάσισε να καταθέσει κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ευρωλίγκας για τον αποκλεισμό της από τη διοργάνωση της σεζόν 2022-23.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ρωσικής ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, είχε προειδοποιήσει, πριν από περίπου έναν μήνα, για την σχετική εξέλιξη τονίζοντας πως «η απόφαση ήταν πολιτική».

Υπενθυμίζεται πως η ΤΣΣΚΑ, ένα από τα 11 μέλη-μετόχους της Ευρωλίγκας με κλειστό συμβόλαιο συμμετοχής, τέθηκε εκτός διοργάνωσης λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί σύντομα σε δικαστήριο στο Λουξεμβούργο. Η ΤΣΣΚΑ θεωρεί πως η απόφαση του αποκλεισμού την έπληξε τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά, με τα περισσότερα μεγάλα ονόματα του ρόστερ (αλλά και τον Δημήτρη Ιτούδη) να αποχωρούν το καλοκαίρι.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σχολίασε τη συγκεκριμένη απόφαση. Δείτε παρακάτω:

Η αντίδραση Γιαννακόπουλου στην απόφαση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News