Παναθηναϊκός: «Πρασινίζει» και ο Νέιτ Γουόλτερς!
Κάτοικος ΟΑΚΑ αναμένεται να γίνει ο Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Ντέγιαν Ράντονιτς μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης Νικ Καλάθη.
Δεδομένου του γεγονότος πως βρισκόμαστε αρκετά βαθιά στο καλοκαίρι και η αγορά δεν περιλαμβάνει ακριβώς πληθώρα επιλογών, ο 52χρονος τεχνικός προτιμά την ασφάλεια από την αναμονή και τον κίνδυνο που ελλοχεύει να προκύψει… αστοχία για τη θέση του βασικού κουμανταδόρου της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Γι αυτό έθεσε ως προτεραιότητα (του plan b) τον Νέιτ Γουόλτερς (31, 1μ93), αθλητή με τον οποίο συνεργάστηκε την περσινή σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα.
Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM, oι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν προχωρήσει τις επαφές με την πλευρά του παίκτη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρώσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ραγδαίες εξελίξεις: Έφερε πρόταση ο Σφιντέρσκι, φουλάρει για φορ ο Παναθηναϊκός
- Κλείνει... διπλοθεσίτη ο Παναθηναϊκός - Η χρηματιστηριακή αξία
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφικές εκπλήξεις! Οι νέες «απρόσμενες» θέσεις
- «Θέλει Σλάγκερ ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Λεσόρ για τα σενάρια επιστροφής του