Ο παίκτης που θα αξιοποιήσει περισσότερο ο Ράντονιτς

Παναθηναϊκός: Οι δύο μεταγραφές στην περιφέρεια- Τα χαρακτηριστικά

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς παίζει αρκετά με τους ψηλούς του ποντάροντας σε πολλές επιθέσεις από το ποστ και ασφυκτική άμυνα στην περιφέρεια.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης θα «ταϊστεί» φέτος. Σίγουρα ο πύργος από τα Μέγαρα δεν τέλειωσε ιδανικά το πρωτάθλημα, μιας και ο Μουσταφά Φαλ τον εξέθεσε σε κάμποσες περιπτώσεις στους τελικούς.

Παρότι ο Γιώργος μαζί με τον αρχηγό το πάλεψαν περισσότερο απ΄ όλους στα πλέι-οφ, την άνοιξη έδειχνε να έχει χάσει σε timing και χρόνο αντίδρασης που σημαίνει ότι έχανε «θέσεις» στο παρκέ και αυτό τον έκανε να φαίνεται εκτός κλίματος.

Ειδικά σε σύνολο με δραματική απουσία κεντρικού κουμάντου στο 1, αυτό έμοιαζε με δήλωση παράδοσης από το τζάμπολ κιόλας. Ο Παπαγιάννης είχε τέτοιες δύσκολες περιόδους και στο παρελθόν.

Απλά τότε προσπαθούσε να ξεπεράσει το κακό του πέρασμα από το ΝΒΑ και την δυσπιστία κοινού-media στην περίπτωσή του.

Φέτος πρέπει πάση θυσία να προσθέσει στο ρεπερτόριό του ποστ παιχνίδι ελπίζοντας η ομάδα να βρει τρόπο να τον αξιοποιήσει καλύτερα, όχι όπως με Πρίφτη-Βόβορα που έτρεχε πάνω-κάτω παριστάνοντας τον σκρίνερ για τους γκαρντ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr