Όλοι ενωμένοι - Σούπερ Παπαγιάννης και «κάτω» η Βρετανία από την Ελλάδα!
Με σούπερ εμφάνιση στο β’ ημίχρονο και κορυφαίο τον Γιώργο Παπαγιάννη ο Δημήτρη Ιτούδης ξεκίνησε με το… δεξί στην Εθνική Ελλάδος (93-71) που εν τέλει δε δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Μεγάλης Βρετανίας στο κλειστό της Λάρισας.
Ο Μεγαρίτης σέντερ του Παναθηναϊκού έκανε εύκολο, συνηθισμένο για εκείνον, double double με 14 πόντους, 10 ριμπάουντ και 2 τάπες. Ο Παπαπέτρου ήταν κομβικός, «ξεκόλλησε» στις αρχές τη γαλανόλευκη, όταν έμεινε πίσω στο σκορ με 1-10 και ολοκλήρωσε το ματς με 13 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ.
Ο Μποχωρίδης σημείωσε 11 πόντους, ο νεοαποκτηθέντας Παναγιώτης Καλαϊτζάκης 2 πόντους και 1 κλέψιμο, ο πρώην «πράσινος» Λεωνίδας Κασελάκης 7 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο – που παρακολουθείται από το Τριφύλλι – 10 πόντους και 5 ριμπάουντ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νέα αποκάλυψη για την ποινή-σκάνδαλο στον Γιαννακόπουλο - Τι λέει ο κανονισμός
- Γιαννακόπουλος: Απενεργοποεί το Instagram - Τι αναφέρει
- Γιαννακόπουλος σε Φρι: «Γι' αυτό με τιμώρησαν, αλλά ξέρουμε τι θα γίνει...» (vid)
- Παναθηναϊκός: Η δήλωση Μοντέρο τυπώθηκε και μοιράστηκε μέσα στην ομάδα!
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Άλεν – Γιατί «κόπηκε» η υπόθεση