Παναθηναϊκός: Πρωτοβουλίες Πεδουλάκη ενόψει τελικών!

Παναθηναϊκός: Το stop στις... μεταγραφές, το μπάτζετ και το «πράσινο» ΟΑΚΑ

Ενόψει τελικών ο Αργύρης Πεδουλάκης πρέπει να αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες ως τεχνικός διευθυντής. 

Ο Κρητικός είναι από τους γνώστες τέτοιων καταστάσεων. Για να ακολουθήσεις το δικό του πλάνο δεν αρκεί να παίζεις όπως θέλει, πρέπει να δίνεις και την ψυχή σου.

Όποιος δεν το κάνει έχει πρόβλημα κι ας είναι από τους αγαπημένους της ιδιοκτησίας, συνέβη παλιότερα με Τζέημς, Καπόνο, Φριντέτ, Ουίλιαμς, Ραντούλιτσα.

Από τη στιγμή που όλη η πιάτσα θεωρεί χαμένο τον Παναθηναϊκό στους τελικούς, το να αγωνιστούν οι πρωταθλητές με γυαλισμένο μάτι είναι η μίνιμουμ υποχρέωση τους απέναντι στον κόσμο και το brand.

Για λίγες μέρες όλοι στο Μαρούσι καλούνται να ξεπεράσουν εαυτούς, να παλέψουν, να παίξουν μόνοι με τρεις και τέσσερις αντιπάλους.Τέρμα για τις προσεχείς μέρες το…αλέγκρο μπάσκετ και η φιγούρα.

Ο κόσμος θέλει να δει δημιουργική τσαντίλα και θυμό από όλους, να δει ένα προπονητή μαχητή που η εικόνα του θα τους δίνει την εντύπωση πως μπορεί να παίξει ξύλο με τους ασίσταντ του, όσο στο παρκέ οι καλαθοσφαιριστές θα είναι οι μαχητές, οι μαθητές του, οι ορκισμένοι υποστηρικτές του.

Αυτό είναι το πλάνο, τόσο απλά. Ότι γίνει από εκεί και πέρα…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News