Παναθηναϊκός - Λάρισα κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 62-68 (Highlights/vid)

Έτοιμος για το «2/2» με Βόβορα ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Λάρισα για την 23η αγωνιστική της Basket League (17:00), με μοναδικό στόχο τη νίκη. Οι αλλαγές στο στρατόπεδο των «πρασίνων» αφύπνησαν την ομάδα, που έβγαλε αντίδραση κόντρα στο Λαύριο (91-82). Ο Γιώργος Βόβορας πρόσθεσε επιθετικές «πινελιές» στο σύνολό του, από το οποίο ξεχώρισαν Παπαπέτρου και Μέικον, που σημείωσαν από 21 πόντους.

Με αυτό τον τρόπο, ο Έλληνας τεχνικός ξεκίνησε με νίκη την 2η παρουσία του στον πάγκο του «εξάστερου», ωστόσο δεν υπάρχει περιθώριο χαλάρωσης. Η Λάρισα αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, πέφτοντας με ψηλά το κεφάλι (93-84).

Παναθηναϊκός – Λάρισα με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 17:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Λάρισα κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Ήταν τέσσερις μέρες δύσκολες όπου έγιναν αρκετές αλλαγές στην ομάδα. Προσπαθήσαμε να δώσουμε ψυχολογική ώθηση στα παιδιά στα αποδυτήρια, ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, πάμε βήμα-βήμα να χτίσουμε την ομάδα για να είμαστε έτοιμοι στα play-offs. Η παρουσία στους τελικούς είναι στόχος, από εκεί και πέρα, πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση», το σχόλιο του Γιώργου Βόβορα μετά το ματς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News