Παναθηναϊκός: "Επενδυτής με το ΟΑΚΑ - Μεταγραφή γκαρντ και ψηλού"

Το πρωτοσέλιδο για Παναθηναϊκό: «Το παρασκήνιο για ΟΑΚΑ και η μεταγραφή» (pic)

Για τα κέρδη του Παναθηναϊκού από τη συμφωνία για τη χρήση του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια μίλησε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός έχει νέες προοπτικές με τη χρήση του ΟΑΚΑ. Περιμένουμε το business plan το προσεχές διάστημα, αλλά είναι δεδομένο πως η ΚΑΕ θα είναι πολύ κερδισμένη οικονομικά από αυτή τη συμφωνία και θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για πιθανό επενδυτή», τόνισε.

Όσον αφορά στην αναζήτηση παικτών είπε πως «… ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την αγορά πρωτίστως για γκαρντ και εν συνεχεία για ψηλό. Θα πρέπει να είναι ένας παίκτης που θα μπορεί να ανεβάσει άμεσα την ποιότητα της ομάδας και να ανταποκρίνεται στα οικονομικά δεδομένα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr