«Πονοκέφαλοι» με το... καλημέρα για Βόβορα - Πρόβλημα και ο Νέντοβιτς!

«Πονοκέφαλοι» με το... καλημέρα για Βόβορα - Πρόβλημα και ο Νέντοβιτς!

Πολλά προβλήματα προέκυψαν με το «καλημέρα» στον Γιώργο Βόβορα ενόψει των υπόλοιπων υποχρεώσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Παπαγιάννης έμεινε εκτός της σημερινής προπόνησης καθώς ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού (ούτε χθες είχε κάνει).Ο Νέντοβιτς ένιωσε τράβηγμα στην δεξιά γάμπα και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.
Αύριο θα διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος. Τέλος, ο Μέικον προπονήθηκε με μια μικροενοχληση στον αριστερό μηρό και αύριο θα υποβληθεί σε επιπλέον εξετάσεις.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr