Σπάνιο «48άρι» και σπουδαία εμφάνιση για τον Καλαϊτζάκη

Σπάνιο «48άρι» και σπουδαία εμφάνιση για τον Καλαϊτζάκη

Και στα 48 λεπτά της ήττας των Θάντερ από τους Κλίπερς με 138-88 αγωνίστηκε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης τα ξημερώματα στο NBA.

Πρόκειται για ένα σπάνιο στατιστικό, το οποίο οφείλεται στο γεγονός πως η Οκλαχόμα έπαιξε απέναντι στο Λος Άντζελες χωρίς τους Τζος Γκίντι, Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, Λου Ντορτ, Ντάριους Μπέιζλι, Ντέρικ Φέιβορς, Τάι Τζερόμ, Τρε Μαν, Μάικ Μασκάλα, Τεό Μαλεντόν, Αλεξέι Ποκουσέβσκι, Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ, Άαρον Γουίγκινς, Κένριτς Γουίλιαμς και Λίντι Γουότερς.

Ο πρώην παίκτης τους Παναθηναϊκού πέτυχε 17 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ και μέτρησε 2 κλεψίματα. Ο Έλληνας άσος είχε, συγκεκριμένα, 3/9 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 2/4 βολές, ολοκληρώνοντας με μία γεμάτη εμφάνιση την regular season στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Αμίρ Κόφι, ο οποίος σημείωσε 35 πόντους, ενώ παράλληλα είχε 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Πηγή: sport-fm.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News