Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Φενερμπαχτσέ - Παναθηναϊκός 59-62: Οι πόντοι των παικτών του τριφυλλιού

Έτοιμος για ρεβάνς για τα όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ κόντρα στον… πελάτη.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (20:00), στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 21η αγωνιστική της Basket League. Πρόκειται για ένα ντέρμπι, το οποίο θα κρίνει την πρωτιά της κανονικής περιόδου, με το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη να έχει το πάνω χέρι. Τόσο λόγο του «πύρινου» κόσμου του, που έφτιαξε κλίμα στην τελευταία προπόνηση και θα γεμίσει το ΟΑΚΑ. Όσο και ψυχολογικά, έπειτα από το διπλό του πρώτου γύρου.

Οι «πράσινοι»  έχουν τη μοναδική αήττητη έδρα της φετινής Basket League (9-0), ενώ παράλληλα διαθέτουν την καλύτερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας, δεχόμενοι 69,1 πόντους. Να σημειωθεί επίσης ότι ήταν ο νικητής του ντέρμπι του πρώτου γύρου, αφού πέρασε από το Φάληρο με το 81-76. Τα κατάφερε σημειώνοντας μάλιστα ανατροπή 14 πόντων από τα τέλη της τρίτης περιόδου (59-45), με πρωτεργάτη τον εκπληκτικό Νεμάνια Νέντοβιτς (24π.).

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 20:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη στήριξή τους και έστειλε μήνυμα ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων»: «Θα τα δώσουμε όλα. Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο γιατί μας έχει πονέσει πάρα πολύ το τελευταίο παιχνίδι στο ΣΕΦ και θέλουμε να κόψουμε αυτό το μομέντουμ. Πραγματικά, θα τα δώσουμε όλα. Σας θέλουμε στο πλευρό μας σαν τον έκτο παίκτη που ήσασταν εδώ. Να σας νιώσουμε ακόμα πιο πολύ, για να παλέψουμε και εμείς ακόμη πιο πολύ»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News