Πρίφτης: «Υπάρχουν εξηγήσεις - Θα τα αναλύσουμε μόνοι μας»

Πρίφτης: «Υπάρχουν εξηγήσεις - Θα τα αναλύσουμε μόνοι μας»
«Ό,τι είναι να πούμε, θα το πούμε μεταξύ μας. Προφανώς υπάρχουν εξηγήσεις. Αλλά, πρέπει να τα αναλύσουμε μόνοι μας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη βαριά ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό:

«Προφανώς, είναι μια πολύ δύσκολη και σκληρή βραδιά για εμάς. Ο τρόπος που μπήκαμε στο παρκέ στο 1ο δεκάλεπτο ήταν απαράδεκτος. Αν και προσπαθήσαμε στα υπόλοιπα δεκάλεπτα και υπήρξε ισορροπία στο σκορ, αυτή η εμφάνιση στην 1η περίοδο ήταν τόσο κακή, που δεν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο στο ματς».

Για το αν έχει εξήγηση για το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού: «Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορούμε να πούμε. Δεν έχω να πω πάρα πολλά. Ό,τι είναι να πούμε, θα το πούμε μεταξύ μας. Προφανώς και πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Αν κάνετε και εσείς κριτική σε κάποια κομμάτια θα βρείτε πολλά. Δεν έχω να πω κάτι. Προφανώς υπάρχουν εξηγήσεις. Αλλά, πρέπει να τα αναλύσουμε μόνοι μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr