Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Νέντοβιτς: «Απολαύσαμε το παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη»

Έτοιμος για το δεύτερο φετινό διπλό στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός.

Το τέταρτο φετινό ντέρμπι «αιωνίων» είναι γεγονός και διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21:00), για την 30η αγωνιστική της Euroleague. Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη μετράει ήδη ένα διπλό εκεί, στον πρώτο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος και φιλοδοξεί να τα ντουμπλάρει. Μάλιστα, και στο πιο πρόσφατο ευρωπαϊκό ραντεβού των δύο στο Φάληρο έφυγε με το «ροζ φύλλο» αγώνα.

Αγωνιστικά, οι παίκτες του Έλληνα τεχνικού προέρχονται από άνετη νίκη επί του Περιστερίου στο ΟΑΚΑ (75-57), που τους επανέφερε στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα προβλήματα ούτε τώρα λείπουν, καθώς εκτός αποστολής παραμένουν οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Στέφαν Γιόβιτς και Λευτέρης Μαντζούκας. Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Βασίλης Καββαδάς αναρρώσαν από την ίωση που τους ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από τo Novasports PrimeHD.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ ειδικών συνθηκών. Είχαμε ομαδικότητα, ήμασταν σοβαροί. Το Περιστέρι ήταν εκτός ρυθμού, λόγω απραξίας. Είχαμε σοβαρότητα στον τρόπο που προσεγγίσαμε το παιχνίδι», το σχόλιο του Δημήτρη Πρίφτη μετά το τελευταίο παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News