Με πληρότητα 75% στο ΣΕΦ το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

ΚΛΕΙΣΤΕ τη ζούγκλα, δεν μπορούσε να φύγει η αποστολή του Παναθηναϊκού

Η ΚΥΑ για την αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα στο 75% φέρνει ευχάριστα νέα στον Ολυμπιακό ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη EuroLeague, στο ΣΕΦ (17/3, 21:00).

Δημοσιεύτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση για αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα, ανοικτά και κλειστά, στο 75% που ισχύει από σήμερα (12/3) μέχρι τις 21 Μαρτίου.

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση αναφέρει:

“Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε αγώνες ατομικών και ομαδικών αθλημάτων, σε ανοικτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, με πληρότητα έως εβδομήντα πέντε τοις εκατό (75%) της χωρητικότητας.

Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο τρίμηνο θεατές, σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 9 και έως πέντε τοις εκατό (5%) του επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους και μη νοσήσαντες ανήλικους.

Οι ανήλικοι εισέρχονται με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή rapid test), σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 9, ή με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests και, όπου υπάρχει η δυνατότητα, διενεργείται αντίστοιχος έλεγχος και κατά την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News