Ομπράντοβιτς: «Όταν βομβάρδιζαν εμάς, δεν μιλούσε κανείς»

Βόμβα: «Ο Ομπράντοβιτς θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό!»

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τοποθετήθηκε σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία μετά από σχετικό ερώτημα στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Παρτιζάν με την Λιετκαμπέλις.

Ο Σέρβος προπονητής ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και απάντησε με τα γεγονότα του 1999 στη Σερβία.

«Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση. Οι δηλώσεις είναι καλές. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει πόλεμος στη ζωή μας. Είμαι 62 ετών. Θυμάμαι πολλά πράγματα στη ζωή μου. Η χώρα μου βομβαρδίστηκε το 1999, αλλά δεν είδα ανθρώπους να αντιδρούν και να μιλάνε τότε» σχολίασε σχετικά.

Και πρόσθεσε ακόμα: «Τα ίδια έχουν γίνει στο Ιράκ, στη Συρία, στο Αφγανιστάν. Μίλησε κανείς για αυτά; Φυσικά τίθεμαι κατά κάθε πολέμου στον κόσμο. Κάθε άτομο που πέθανε εξαιτίας ενός πολέμου είναι τρομερό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr