Διαμαντίδης: «Δεν είμαι ο τυπικός GM, με Αλβέρτη βοηθάμε τους παίκτες»

Παναθηναϊκός: Νέο πρόσωπο στη διοικητική ομάδα

Στους δύο General Managers του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκο Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη εστίασε η EuroLeague οι οποίοι θυμήθηκαν τα χρόνια που φόραγαν την πράσινη φανέλα.

Δημήτρης Διαμαντίδης: “Ο Παναθηναϊκός είναι το 85% της καριέρας μου. Πέρασα εδώ τόσα πολλά ωραία χρόνια και κέρδισα τίτλους. Ήταν εκπληκτικά, κέρδισα τόσα πρωταθλήματα, το ’07 στην Αθήνα που ήταν απίστευτο, το ’09 στο Βερολίνο που είχαμε τρομερή ομάδα και το ’11 στη Βαρκελώνη. Αφού κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα ήμασταν πολύ αισιόδοξοι. Είχα τρομερές σχέσεις με τους συμπαίκτες μου, ήταν τέλεια και χαίρομαι ακόμα που είμαι μέλος του συλλόγου ακόμα και τώρα. Δεν είμαι ο τυπικός GM. Μαζί με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους παίκτες”.

Φραγκίσκος Αλβέρτης: “Πέρασα μεγάλο μέρος της καριέρας μου εδώ, δεν είναι πλέον μόνο θέμα μπάσκετ αλλά είναι τρόπος ζωής. Νιώθω σαν το σπίτι μου. Κερδίσαμε τόσα πολλά εδώ. Ήμουν πολύ τυχερός γιατί συμμετείχα στις καλύτερες στιγμές. Ελπίζουμε να γυρίσουμε σε αυτές τις καταστάσεις και τώρα. Ξέρω τον Διαμαντίδη χρόνια και είχαμε την ίδια φιλοσοφία στην ομάδα. Τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News