Σε αναζήτηση αντίδρασης και υπέρβασης - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία Euroleague: Καταδικαστική ήττα ο Παναθηναϊκός

Να επανέλθει στα «ροζ φύλλα αγώνα» άμεσα θα επιχειρήσει ο Παναθηναϊκός.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έπειτα από την κακή εμφάνιση της Τρίτης κόντρα στην Ζαλγκίρις (96-83), θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (21:00, OAKA). Το ματς της 28ης αγωνιστικής της Euroleague βρίσκει τους «πράσινους» να μετρούν επιστροφές στο ρόστερ, που θα λύσουν τα χέρια του Έλληνα τεχνικού. 

Συγκεκριμένα επανέρχονται οι Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Χουγκάζ και Οκάρο Γουάιτ, ενώ λιγότερο ταλαιπωρημένος θα εμφανιστεί ο Γιώργος Παπαγιάννης. Σταθερά εκτός μάχης παραμένουν οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Στέφαν Γιόβιτς. Θυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» βρίσκονται στη 16η θέση (7-18) της βαθμολογίας και το μόνο που διεκδικούν στη συνέχεια της διοργάνωσης είναι νίκες γοήτρου, ακόμα και αν αποβληθούν οι τρεις ρωσικές ομάδες.

Η Αρμάνι Μιλάνο έρχεται από ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο διατηρήθηκε με άνεση στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Αρνητικός οιωνός για το σύνολο του Έτορε Μεσίνα η παράδοση στην Αθήνα. Στις επτά πιο πρόσφατες επισκέψεις της στο Μαρούσι έφυγε ηττημένη σε 5 περιπτώσεις, ενώ οι 2 νίκες της ήρθαν με σουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα (2018, 2019).

Διαβάστε τα όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, Ντάριλ Μέικον.

«Το πλάνο μας είναι να παίξουμε σκληρά, να παίξουμε δυνατά, να παίξουμε ενωμένοι. Γνωρίζουμε πως έχουμε αρκετά πάνω-κάτω στην απόδοσή μας. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι συνεχίζουμε να παλεύουμε, να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο, να εμπιστευόμαστε τους προπονητές μας, να εμπιστευόμαστε το πλάνο. Κάποιες φορές το αποτέλεσμα μπορεί να μην έρθει, αλλά το θέμα είναι να έχεις κάνει ό,τι περνάει από το χέρι σου για να τα καταφέρεις. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό με την Αρμάνι. Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει η δική μας ομάδα. Να είμαστε ο εαυτός μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News