Παναθηναϊκός: Too much ο Νέντοβιτς!
Είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς… too much για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος ως ο νο1 (μακράν του δεύτερου) σταρ του;
Αναμφίβολα ναι και δεν περιμέναμε ακόμα ένα σόου του Σέρβου κόντρα στη Ζαλγκίρις για να το διαπιστώσουμε.
Ο άνθρωπος στην καλή του μέρα δεν βλέπει κανένα αντίπαλο και δείχνει πως αν τα πόδια του ήταν ΟΚ θα βρισκόταν σήμερα στις ΗΠΑ, πιθανόν ακόμα στο Γκόλντεν Στέητ, στο πλευρό του Στεφ Κάρι.
Σε μια εποχή όπου τα στενότερα οικονομικά περιθώρια έχουν αναγκάσει τα κλαμπ είτε να επενδύσουν στο επίπεδο του scouting, είτε να ρισκάρουν περισσότερο, ο πρωταθλητής βρήκε στο πρόσωπο του παικταρά κάποιον με φιλοδοξία, ψάχνοντας τη value/money επιλογή που μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Όταν μάθαμε για τη συμφωνία με τον ταλαντούχο μπόμπερ αναρωτηθήκαμε αν υπήρχε περίπτωση να τον δούμε στα μέρη μας αν δεν κουβαλούσε ένα σωρό μυϊκά ζητήματα.
Εύκολη η απάντηση…
Δεν μας έκανε καθόλου εντύπωση η εικόνα του να «γαζώνει» σε μια από τις πιο physical και απαιτητικές –σε επίπεδο αμυντικών τακτικών- λίγκες όπως η Euroleague. Γιατί απλά και ρεαλιστικά, ο παίκτης είναι άλλο επίπεδο.
Δημήτρης Στρατής
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού Νέστρουπ - Ακολουθούν υπογραφές
- Ερώτηση σε Γιασικεβίτσιους για μηνύματα «μην αφήσετε τον Ολυμπιακό να κερδίσει στο γήπεδό μας»
- «Ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό - Οι πρώτες επικοινωνίες»
- Άκυρος... συναγερμός: Τι ισχύει για Νέστρουπ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Τζόρτζ Μπάλντοκ: Καμπάνα του ΕΣΡ σε Λιάγκα και Κουτσελίνη