Παναθηναϊκός: Γίνονται μαθήματα τα παθήματα;

«Πανωλεθρία» στο ΟΑΚΑ - Έκανε το 2/2 η Ζαλγκίρις κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Ασυναίσθητα βλέποντας τον Παναθηναϊκό να χάνει με κάτω τα χέρια από την χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης το μυαλό σου πάει σε (όχι μακρινές) εποχές που η χώρα μας αποτελούσε το ευρωπαϊκό «Ελντοράντο».

Ότι αποτελεί τώρα η Τουρκία, η Ισπανία και η Ρωσία. Τα οικονομικά πια δεν είναι ανθηρά και η κατεύθυνση με την οποία στελεχώνονται οι ομάδες είναι διαφορετική.

Τα δύο τελευταία χρόνια ο μόνιμος πρωταθλητής έχει φάει τα μούτρα του στην Ευρώπη, το ερώτημα που τίθεται είναι αν τα παθήματα γίνονται μαθήματα.

Ο οργανισμός ακόμα και σε αυτές τις μαύρες εποχές που βιώνει μπορεί να βγάλει κάτι καλό αλλάζοντας την οπτική του για το άθλημα αφού πλέον με λιγότερο αποθεματικό στο ταμείο, απαιτείται περισσότερη εξειδίκευση σε τομείς όπως η ανάπτυξη νέων παικτών και το scouting για να επιβιώσεις.

Μια χαρά υλικό έχει ο αυτοκράτωρ του σπορ στη χώρα μας. Νιάτα με ταλέντο, όρεξη και επιθυμία να πρωταγωνιστήσουν κι ένα λαμπρό brand που μπορεί να προσελκύσει καλούς παίκτες από τα ξένα με προσόντα.

Το ζήτημα δεν είναι αν υπάρχουν (που αφθονούν εκεί έξω) αλλά αν ξέρεις που να κοιτάξεις για να τους βρεις. Ακόμα και χωρίς τους πακτωλούς εκατομμυρίων, ο Παναθηναϊκός μπορεί και πρέπει να φτιάξει πιο αξιόμαχη ομάδα από αυτές που βλέπουμε από το καλοκαίρι του 2020.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News