Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Βαθμολογία: Η θέση του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα

Με πολλές απουσίες κόντρα στον Αστέρα ο «εξάστερος».

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ για την 27η αγωνιστική της Euroleague (21:00). Ο Δημήτρης Πρίφτης καλείται να διαχειριστεί σχεδόν μισή ντουζίνα απουσίες βασικών παικτών λόγω τραυματισμών και Εθνικής ομάδας. Πέραν τούτου, το σύνολο του Έλληνα τεχνικού πρέπει να αφήσει πίσω του την απώλεια του πρώτου εγχώριου τίτλου από τον Ολυμπιακό.

Σε επίπεδο Euroleague, οι «πράσινοι» στο τελευταίο χρονικά ματς πήραν το πρώτο διπλό έπειτα από έναν χρόνο, με το εμφατικό 76-63 επί της Βιλερμπάν. Ο Ερυθρός Αστέρας εσχάτως παρουσιάζεται πιο αποτελεσματικός εκτός έδρας, παρά εντός (2 σερί διπλά), κερδίζοντας ορισμένες θέσεις στην βαθμολογία.

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime.

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Εκτός μάχης τέθηκαν οι Στέφαν Γιόβιτς και Ιωάννης Παπαπέτρους Από την τελευταία προπόνηση έμειναν εκτός οι Οκάρο Γουάιτ και Νεμάνια Νέντοβιτς. Η συμμετοχή τους στο αποψινό ματς είναι αμφίβολη και θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή. Μάλιστα, για τον Αμερικανό φόργουορντ εκτιμάται ότι δύσκολα θα αγωνιστεί. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι με την Εθνική δεν αποκλείεται να εμφανιστεί με δεκάδα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News