Λάρισα - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 86-60 (Highlights/vid)

Αναζητά αντίδραση μέσω πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Λάρισα σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την Basket League (17:00). Μεσοβδόμαδα, οι «πράσινοι» γνώρισαν δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Euroleague. Αρχικά έχασαν στις λεπτομέρειες από την Μονακό στο ΟΑΚΑ (91-83), ενώ την Πέμπτη παραδόθηκαν αμαχητί στις διαθέσεις της Μπαρτσελόνα (86-60).

Ζητούμενο ενόψει της αποψινής αναμέτρησεις είναι η αντίδραση, που θα τονώσει την ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια. Οι απουσίες παραμένουν αρκετές, αφού ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι εκτός, ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της μετράει η Λάρισα.

Λάρισα – Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 17:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Λάρισα – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Δυστυχώς, φέτος έχουν υπάρξει κάποια ματς που έχουμε χάσει στο τελευταίο σουτ. Αυτό θέλουμε να το χάσουμε. Δεν είναι ότι αδιαφορούμε για την Euroleague, θέλουμε να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ με απουσίες και αυτό μας στοίχισε. Πρέπει να το λάβουμε υπ’ όψιν. Πρέπει να συνεχίσουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η σεζόν είναι μεγάλη», το σχόλιο του Δημήτρη Πρίφτη για την φετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News