Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Βαθμολογία EuroLeague: Εγκλωβισμένος σε κακή θέση ο Παναθηναϊκός

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον «εξάστερο» στην Βαρκελώνη.

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα (22:00), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague. Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη πάλεψε στα ίσα απέναντι στην Μονακό το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο η αμυντική ασυνέπειά του το πρόδωσε στο φινάλε (91-83). Οι «πράσινοι» είχαν ορισμένα πολύ καλά διαστήματα στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο, ωστόσο είχαν και πολύ άσχημα. 

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο κυνήγι της μισητής Ρεάλ Μαδρίτης και της κορυφής (18-5 ρεκόρ). Στο πρώτο σκέλος αυτή της εβδομάδας επικράτησε με δυσκολία της Μπάγερν Μονάχου (71-66), με τον Κάιλ Κούριτς να κάνει την διαφορά με 20 πόντους και 7/9 εύστοχα σουτ.

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 22:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime.

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα είναι πραγματικά μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που διαβάζει σωστά το παιχνίδι και παίζει με ενέργεια. Έχουμε πάνω από 4-5 πράγματα που θα πρέπει να σκεφτούμε ώστε να αμυνθούμε. Έχουν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ παίζουν και εξαιρετική άμυνα», δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Ισπανία.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News