Συνεχίζει το σερί του - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παπαπέτρου: «Σας διαβεβαιώνω ότι δουλεύουμε πολύ, δεν είμαστε κοντά στο ταβάνι μας»

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε με εντυπωσιακό τρόπο και ετοιμάζεται για νέο σερί.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τον Άρη (19:45), σε αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική της Basket League. Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη έκανε σκόνη και θρίψαλα την άμυνα της Μπασκόνια την Παρασκευή (75-63), πανηγυρίζοντας την 5η φετινή νίκη του στην Ευρωλίγκα (όλες εντός έδρας). Μάλιστα, η διαφορά θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, εφόσον δεν έριχνε στροφές στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Επόμενος στόχος η επάνοδος στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει δώσει μόλις ένα παιχνίδι μέσα στο 2022 στη λίγκα, εξαιτίας των μαζεμένων αναβολών. Σε αυτό κέρδισε δίχως το παραμικρό πρόβλημα τον Απόλλων Πάτρας (48-90). Τους Πατρινούς κέρδισε και ο Άρης στο τελυταίο χρονικά παιχνίδι του, κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς τα πλέι οφ (70-56).

Αγωνιστικά, εκτός προπόνησης έμειναν οι Ντάριλ Μέικον και Ιωάννης Παπάπετρου. Άλλωστε, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργείο λόγω του προβλήματος που του άφησε η ιγμορίτιδα. Επιπλέον, μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος απουσίασε από τα τελευταία παιχνίδια του «τριφυλλιού» και θα κριθεί την Κυριακή αν θα παίξει κόντρα στον Άρη.

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στην καλή παρουσία της ομάδας.

«Πρώτα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες σε μία δύσκολη βδομάδα και σε μία δύσκολη κατάσταση, με την ομάδα να αντιμετωπίζει προβλήματα. Είχαμε κάποιους παίκτες που είχαν προβλήματα και αγωνίστηκαν σήμερα. Ελπίζω να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό και να παίξουμε όπως σήμερα, αλλά και με την Εφές», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, για να συμπληρώσει για τα προβλήματα που υπάρχουν: «Οι δύο παίκτες έχουν μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι μας και το ρόστερ μίκρυνε με την αποχώρηση του Πέρι. Έχουμε προβλήματα που ο κόσμος δεν τα ξέρε. Ο Παπαπέτρου σήμερα κακώς αγωνίστηκε γιατί χθες πήγε στο νοσοκομείο. Την βδομάδα που έλειπε αν θυμάστε είχε πρόβλημα με τη ιγμορίτιδα και είχε χάσει τον ρυθμό. Και ο Σαντ Ρος είχε πρόβλημα αυτή την βδομάδα, ήταν στα όρια της θλάσης και ο Νέντοβιτς έχει πρόβλημα στη μέση. Αλλά κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News