Παναθηναϊκός: Με τρεις απουσίες κόντρα στην Εφές - Η απόφαση για Γιόβιτς

Παναθηναϊκός: Βαρύ το κλίμα - Η αποστολή απευθείας στη Θεσσαλονίκη

Για την Κωνσταντινούπολη αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (20/1) η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Anadolu Efes για την 22η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague (21/1, 19.30).

Στην Αθήνα έμειναν οι Παπαγιάννης, Μαντζούκας, αλλά και ο Γιόβιτς, ο οποίος ακόμη είναι ανέτοιμος.

Αλώστε, ο Δημήτρης Πρίφτης σχολίασε χαρακτηριστικά: «Παρόλο που αυτή τη στιγμή έχουμε έναν ακόμη παίκτη, πρέπει να φερθούμε με εξυπνάδα και να το διαχειριστούμε με τρόπο ώστε να παρουσιαστεί πιο έτοιμος στα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν. Θέλει μια σωστή διαχείριση το θέμα τόσο από εμένα, όσο από τον ίδιο τον Στέφαν αλλά και από την υπόλοιπη ομάδα. Έχει μείνει εκτός για σχεδόν ένα χρόνο και θέλει να ξαναμπεί στον αγωνιστικό ρυθμό. Δεν είναι απλό να παίξει κάποιος ξαφνικά στο ρυθμό ενός παιχνιδιού και δη στο επίπεδο της Ευρωλίγκας. Διότι υπάρχει ο κίνδυνος να πάθει κάποια υποτροπή γι’ αυτό και χρειάζεται έναν ειδικό χειρισμό. Προφανώς και του δίνεται μια σημαντική ευκαιρία, προφανώς και εμείς περιμένουμε μια βοήθεια από της αξία του ως παίκτη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr