Πρίφτης: «Συμπυκνώθηκε το πρόγραμμα με τις αναβολές, έγινε πιο δύσκολο»

Πρίφτης: «Θα το δούμε με τη μέρα του Νέντοβιτς, αλλά υπάρχει θέμα» (vid)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Δημήτρης Πρίφτης, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας Oscar:

«Έγινε ένα παιχνίδι εύκολο για εμάς και δύσκολο για την Απόλλωνα. Βρήκαμε την ομάδα της Πάτρας σε μια κατάσταση όπου της έλειπαν κάποιοι παίκτες. Εμείς, από την πλευρά μας, χρειαζόμασταν να παίξουμε ένα ματς με ρυθμό. Είχαμε κέφι και επιθυμία να παίξουμε με ενέργεια και να πασάρουμε τη μπάλα. Είχαμε καλή νοοτροπία και δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο.

Συγχαρητήρια στα παιδιά. Συνεχίζουμε καθώς έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με απανωτά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη λόγω της πανδημίας. Κάποια ματς ακυρώθηκαν, το πρόγραμμα συμπυκνώθηκε και έγινε πιο δύσκολο για όλες τις ομάδες. Καλή συνέχεια στον φίλο μου τον Νίκο και στον Απόλλωνα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr