Απόλλων Πάτρας - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 65-84: Οι πόντοι των παικτών του τριφυλλιού

Επιστροφή στην δράση έπειτα από δύο εβδομάδες για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και στο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στην Πάτρα για να αντιμετωπίσουν τον Άπολλωνα (20:00), σε ματς για την 12η αγωνιστική της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε την Τετάρτη να σταθεί στο ύψος του με αποτέλεσμα να ηττηθεί με χαρακτηριστική ευκολία (74-98) από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η εμφάνιση του Κέντρικ Πέρι, ο οποίος με εξαιρετικά ποσοστά πέτυχε 15 πόντους. Μετά την ήττα από την ομάδα του Ιτούδη ο Παναθηναϊκός έμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 4-14 ενώ μέσα στο ΟΑΚΑ μετράει 4 νίκες και 5 ήττες (3 σερί). 

Βέβαια, στο εγχώριο πρωτάθλημα τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αφού βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Αρκετά πιο πίσω βρίσκεται ο Απόλλωνας, που θα δώσει μάχη για να μείνει άνετα στην κατηγορία.

Απόλλων Πάτρας – Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 20:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Απόλλων Πάτρας – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Δυστυχώς είχαμε ένα πολύ κακό δεύτερο δεκάλεπτο, για την ακρίβεια 4-5 λεπτά που καταρρεύσαμε ολοκληρωτικά. Η ΤΣΣΚΑ ήταν πιο έτοιμη, πολύ καλή στα τρίποντα, πολύ αποτελεσματική και έπαιξε με αθλητικότητα», το σχόλιο του Δημήτρη Πρίφτη έπειτα από την βαριά ήττα της Τετάρτης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News