Επιστροφή στην δράση - Τι ώρα παίζει ο «εξάστερος»

Έπειτα από αποχή δύο εβδομάδων ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην δράση στο εγχώριο πρωτάθλημα.
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλωνα (20:00). Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη δεν κατάφερε την Τετάρτη να σταθεί στο ύψος του, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με χαρακτηριστική ευκολία από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ (74-98). Οι «πράσινοι» σε μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης έπαιξαν άμυνα με τα μάτια, ενώ επιθετικά οι Νέντοβιτς, Μέικον, Παπαγιάννης έμειναν σε ρηχά νερά.
Οι Πατρινοί για την ώρα κινούνται μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο πρέπει να είναι προσεκτικοί για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες. Στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποίησαν οι «πράσινοι», οΈλληνας τεχνικός είδε τον Λευτέρη Μαντζούκανα μένει εκτός. Οι υπόλοιποι παίκτες έδωσαν κανονικά το «παρών» και έβγαλαν όλο το πρόγραμμα.
Απόλλων Πάτρας – Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 20:00.
Όπως ήταν φυσικό ο προπονητής του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε απογοητευμένος
«Δυστυχώς είχαμε ένα πολύ κακό δεύτερο δεκάλεπτο, για την ακρίβεια 4-5 λεπτά που καταρρεύσαμε ολοκληρωτικά. Η ΤΣΣΚΑ ήταν πιο έτοιμη, πολύ καλή στα τρίποντα, πολύ αποτελεσματική και έπαιξε με αθλητικότητα. Κάτι που ήταν δύσκολο για μας εμάς να ακολουθήσουμε αυτό το παιχνίδι των επαφών. Έχουμε ματς σε δύο μέρες και πρέπει να συμμαζέψουμε το μυαλό μας και να επικεντρωθούμε εκεί».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ιωάννου: «Αυτή είναι η πληροφορία που έχω για τον Ματίας Λεσόρ ενόψει Final Four»
- Παναθηναϊκός: Οι τρεις στόχοι και οι άμεσες μεταγραφές μετά την παραμονή Βιτόρια
- Μετά την παραμονή Βιτόρια: Η πρώτη ανανέωση και η πρώτη αποχώρηση
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τσεκάρει Σέσλαρ και Σιντιμπέ!
- Παναθηναϊκός: Θεαματικό αυτό που έγινε με τον Όσμαν!