Επιστροφή στην δράση - Τι ώρα παίζει ο «εξάστερος»

Μποχωρίδης: «Το χειρότερο είναι η εικόνας μας, έχουμε υποσχεθεί να παλεύουμε, αλλά δεν το κάνουμε»

Έπειτα από αποχή δύο εβδομάδων ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην δράση απόψε στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:00), σε ματς για την 20η αγωνιστική της Euroleague. Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη καλείται να αντιμετωπίσει πέρα από τα γνωστά «κενά» στο ρόστερ και την έλλειψη ρυθμού έπειτα από σχεδόν 20 μέρες πλήρους απραξίας. Βέβαια, στο Μαρούσι τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα, με το ρεκόρ στο 4-4 και τους δείκτες επίθεσης και άμυνας να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Η ΤΣΣΚΑ έχει υψηλές βλέψεις και στην φετινή Euroleague. Το γεγονός ότι η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη βρίσκεται στην 7η θέση με ρεκόρ 10-7 οφείλεται κυρίως στα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει μακριά από την Μόσχα (4-5).

Η παράδοση της σπουδαίας ευρωπαϊκής αναμέτρησης είναι μοιρασμένη την τελευταία 4ετία στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός μετράει δύο νίκες και ισάριθμες ήττες, ενώ η ΤΣΣΚΑ έχει να χάσει στην Αθήνα από τη σεζόν 2018-19.

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:00.

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την επιστροφή στη δράση μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

«Αρχικά, καλή χρονιά. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Υγεία να έχουμε από εδώ και στο εξής όσο αυτό είναι δυνατό. Ήταν μια “δοκιμασία” αυτό το 20ήμερο από το τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε με το Λαύριο. Ήταν μια ελλιπέστατη περίοδος αναφορικά με τις προπονήσεις. Αρκετοί παίκτες έλειψαν και προφανώς μετά τη σημαντική περίοδο απραξίας δεν είναι έτοιμη η επανένταξη. Μιλάμε για κάποια παιδιά που θα είναι με 1,5-2 προπονήσεις, για να μπουν σε αυτά τα παιχνίδια και αυτή την εβδομάδα που είναι αρκετά δύσκολη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News