Παναθηναϊκός - Άλμπα 82-67: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός - Άλμπα 82-67: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην εντός έδρας μάχη απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου.

Δεν είναι και το καλύτερο διάστημα, αυτό που περνά ο Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός πως ήρθαν στο κοντινό παρελθόν πολύτιμες νίκες ψυχολογίας, όπως εκείνες με Ολυμπιακό και Ζενίτ. Ο Δημήτρης Πρίφτης μόνο άνετα δεν ένιωσε, όταν είδε τους Γουάιτ και Παπαπέτρου να ταλαιπωρούνται από ιώσεις, ενώ αποκορύφωμα ήταν το πρόβλημα με το Νέντοβιτς.

Δημήτρης Πρίφτης (8/10): Βλέποντας την Άλμπα να πηγαίνει το ματς από την πρώτη περίοδο σε υψηλούς ρυθμούς – όπως συνηθίζει να παίζει -, έσφιξε τα… λουριά και κατόρθωσε να την κρατήσει στους 64 πόντους. Η επικοινωνία του με τους Έλληνες είναι ένα τεράστιο κέρδος για τον Παναθηναϊκό. Η άνοδος του Κασελάκη οφείλεται στον πράσινο τεχνικό, ενώ πήρε πράγματα τόσο από τον Μαντζούκα, όσο και από τον… Αβδάλα, που ήταν το «κερασάκι» σε μια βραδιά που ξεκίνησε φανερά με άγχος, λόγω απουσιών, αλλά εξελίχθηκε σε (πολύ) γλυκιά.

Κέντρικ Πέρι (3/10): Κάπως το πάλεψε παραπάνω ο Αμερικανός, αλλά παρέμεινε σε ρηχά νερά. Δε βοήθησε δημιουργικά, τουλάχιστον, δούλεψε το λέι απ του σε δύο περιπτώσεις.

Ντάριλ Μέικον (10/10): Τι να γράψεις για αυτόν τον υπερ-παίκτη. Έκανε double double με 20 πόντους και 11 ασίστ και θύμισε… λίγο Νικ Καλάθη. Έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους «άσους» πως γίνεται η δουλειά, ήταν σκόρερ, αλλά και δημιουργός ταυτόχρονα!

https://newspao.gr/alm-p-a-panathinaikoy-pano-apo-ta-provlimata-toy-me-eyropaiki-niki/

Γιώργος Παπαγιάννης (10/10): Ανίκητος ο «πύργος» του Παναθηναϊκού, παίζει ασταμάτητα στα όρια του double double, όταν οι περιφερειακοί αποδίδουν. Ολοκλήρωσε το ματς με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Λευτέρης Μποχωρίδης – Βασίλης Καββαδάς (-): DNP

Ιωάννης Παπαπέτρου (5/10): Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αξίζει μια βαθμολογία στο επίπεδο του «5/10», διότι έσφιξε τα δόντια για να παίξει στο αποψινό παιχνίδι. Φάνηκε η αποχή του, θέλει άμεση βελτίωση της φυσικής του κατάστασης.

Λεωνίδας Κασελάκης (8,5/10): Η εξέλιξή του σκορπίζει χαμόγελα στους πράσινους. Από το ΣΕΦ και μετά, στο παρκέ συναντά κανείς μια βελτιωμένη έκδοση του «Κασέλ» που αρέσει… υπερβολικά. Έπαιξε 32 λεπτά, «σκέπασε» την απουσία του «Πάπι» και είχε 4/4 τρίποντα!

Οκάρο Γουάιτ (4/10): Αντίστοιχα με τον κάπτεν, και ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έχει το άλλοθι της αποχής.

Νεοκλής Αβδάλας (6/10): Το χάρηκε αυτός, το χάρηκε δέκα φορές παραπάνω ο κόσμος. Ο μικρός του Παναθηναϊκού πήρε την ευκαιρία από τον Δημήτρη Πρίφτη και έβαλε το τελευταίο καλάθι της ομάδας στο ματς με ωραίο κάρφωμα.

Τζέρεμι Έβανς (6/10): Σημειώνει και κείνος κάποια πρόοδο, ήταν σημαντικός στην άμυνα και στη διεκδίκηση των ριμπάουντ.

https://newspao.gr/panathinaikos-almpa-verolinoy-82-67-oi-pontoi-ton-paikton-toy-trifyllioy/

Λευτέρης Μαντζούκας (6/10): Είναι ένα κορμί που θα εκτιμηθεί στο ελληνικό μπάσκετ αναμφισβήτητα. Θέλει χρόνο να βρει το χέρι του, όμως, στην άμυνα ήταν εξαιρετικός.

Χάουαρντ Σαντ Ρος (8/10): Μοναδική μαύρη «τρύπα» το τρίποντο είχε ο Κουβανός (1/6), διότι στις υπόλοιπες στατιστικές τα πήγε περίφημα. Για του λόγου το αληθές, σημείωσε 16 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 κερδισμένα φάουλ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News