Σπουδαία νίκη ο Παναθηναϊκός με ξέσπασμα στο τέλος
Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την Δάφνη Αγίου Δημητρίου για την 6η αγωνιστική της Α1 γυναικών και επικράτησε με 79-59 επιστρέφοντας στις νίκες.
Για σχεδόν 30 λεπτά κατάφερε να δυσκολέψει η Δάφνη Αγίου Δημητρίου τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ξέσπασε από το φινάλε της τρίτης περιόδου μέχρι και τις απαρχές της τέταρτης και κατάφερε να επιβληθεί στην έδρα του με 79-59 -ανεβαίνοντας ξανά στην κορυφή της Α1 Γυναικών πριν το πρώτο ρεπό του στη χρονιά.
Η τριάδα των Reed, Holmes και Smith ήταν για άλλη μια φορά σε εξαιρετική υπόσταση για το συγκρότημα της Ελένης Καπογιάννη με 56 κοινούς πόντους σε 22-39 σουτ, με την πρώτη μάλιστα να αγγίζει και το triple double με 24 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ.
Τα δεκάλεπτα: 17-17, 37-38, 55-51, 79-59
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- LIVE: Φορ-ΚΑΝΟΝΙ, στόπερ-ΗΓΕΤΗΣ και νέα κίνηση - «Σκάει» νέα μεταγραφή μετά τον Φαλ
- Παναθηναϊκός, Γένσεν: «Αποφασίζει ο Αλαφούζος για τη μεταγραφή - Αρνητική η εισήγηση Μπαλντίνι»
- Νέα δεδομένα για το buy out του Μπαντιό που θα καταβάλει ο Παναθηναϊκός
- «Mεταγραφικό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για χαφ αξίας 14 εκατ. ευρώ»
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»