Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Έντι - Ίσως φύγει κι άλλος μετά τον Φέρελ

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Έντι - Ίσως φύγει κι άλλος μετά τον Φέρελ

Την σημασία της συμμετοχής του Γιώργου Παπαγιάννη στη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα κατέδειξε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ο Παπαπέτρου είναι εκτός, του Παπαγιάννη η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή, στο πρωινό ζέσταμα. Έχω την αίσθηση ότι, για να ταξιδεύει, οι πιθανότητες είναι να βρεθεί στην 12άδα και ανάλογα πως είναι θα τον χρησιμοποιήσει ο κόουτς. Η παρουσία του με τόσα θηρία στην ΤΣΣΚΑ είναι επιβεβλημένη και θα έχει και πάρα πολύ δουλειά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η ρωσική ομάδα ακόμα «ψάχνεται», καθώς δεν έχει βρει τα «πατήματά» της αλλά έχει πολλές λύσεις από τον πάγκο.

Τέλος, ο Πετρίδης επισήμανε ότι, το όνομα του Τζάρελ Έντι που προέκυψε τις τελευταίες ώρες, δεν προκύπτει να απασχολεί το «τριφύλλι», που έχει και το θέμα με τους επτά ξένους.

Ενώ δεν απέκλεισε μετά τον Φέρελ, να αποχωρήσει και ο Φλόιντ τις επόμενες ημέρες, προκειμένου αν βρεθεί ο παίκτης που να κάνει «κλικ» να κάνει κάποια κίνηση ο Παναθηναϊκός.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News