Γκόλεμακ - Μπετσίροβιτς: «Είμαστε τυχεροί που φέραμε τον Φέρελ, τον ζητούσαν στην Ευρωλίγκα»

Ζήτησε να φύγει από τον Παναθηναϊκό ο Γιόγκι Φέρελ!

Οι άνθρωποι της Τσεντεβίτα εμφανίζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη μεταγραφή του Γιόγκι Φέρελ στην ομάδα τους.

Αναλυτικά:

Sani Bečirović, Αθλητικός Διευθυντής της KK Cedevita Olimpija:

«Έχουμε μια μακρά περίοδο εξεύρεσης λύσης στη θέση του οργανωτή . Ήταν συνυφασμένη με την εύρεση ενός παίκτη που θα ταίριαζε στο σύστημα παιχνιδιού μας και τις διαπραγματεύσεις στο δρόμο για την τελική υπογραφή του συμβολαίου, και βρήκαμε τον παίκτη που ψάχναμε στο Γιόγκι Φερέλ. Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που ο Ferrell αποφάσισε να ενταχθεί στην Cedeviti Olimpija, καθώς είχε αρκετούς μνηστήρες από συλλόγους που έπαιζαν στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Φερέλ έρχεται στη Λιουμπλιάνα από έναν ισχυρό Παναθηναϊκό και πιστεύουμε ότι με τον τρόπο παιχνιδιού του θα μπορέσει να ταιριάξει στην ομάδα, να ανεβάσει το παιχνίδι μας σε υψηλότερο επίπεδο και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».

Γιούριτσα Γκόλεμακ, επικεφαλής προπονητής της KK Cedevita
Olimpija: “Είμαστε τυχεροί που ο Γιόγκι Φερέλ υπέγραψε μαζί μας. Ψάχνουμε για οργανωτή εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχουν πολύ λίγες επιλογές στην αγορά και ο Yogi έπεσε αμέσως στα μάτια μας. Μιλήσαμε για πολύ καιρό και στο τέλος καταλήξαμε σε συμφωνία να έρθουμε στη Λιουμπλιάνα και να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας. Πιστεύουμε ότι έχουμε φέρει έναν ποιοτικό παίκτη του παιχνιδιού που δεν έχει μεγάλη εμπειρία παίζοντας στην Ευρώπη και έχει καλή καριέρα στο ΝΒΑ. Είμαι σίγουρος ότι θα χρειαστεί χρόνο για να γνωρίσει την ομάδα. Είναι νικητής από τη φύση του, του αρέσει να παίζει άμυνα και του αρέσει να κερδίζει. Είμαι σίγουρος ότι θα χρειαστεί πολύ λιγότερο χρόνο για να προσαρμοστεί απ’ όσο νομίζουν κάποιοι. Θα ήθελα να τονίσω, είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσγειώθηκε στο Σεντεβίτι Ολιμπίγια”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News