«Το πιο παλικαρίσιο διπλό την τελευταία δεκαετία - Όλα εναντίον του»
Στους λόγους που η επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού (παρόλο που δεν κρίνει κάτι βαθμολογικά) πανηγυρίστηκε τόσο έξαλλα από τον κόσμο αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.
Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού τόνισε ότι δεδομένου πως όλα ήταν εναντίον των «πράσινων» (άσχημα αποτελέσματα, έλλειψη ομοιογένειας και ψυχολογίας) το χθεσινό ήταν το πιο παλικαρίσιο διπλό την τελευταία δεκαετία.
Αναφερόμενος συγκεκριμένα σε πρόσωπα, στάθηκε στο μυθικό ματς που έκανε ο Νέντοβιτς, τονίζοντας ότι περισσότερο και από τους πόντους του μέτρησε η αυτοπεποίθηση και το γεγονός πως έλεγε «φέρτε μου την μπάλα» όταν εκείνη… έκαιγε.
Παράλληλα, δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στην καθοριστική συνεισφορά των Κασελάκη και Σαντ-Ρος, αλλά και στα κέρδη που αποκομίζει συνολικά η ομάδα για τη συνέχεια, όπως η ηρεμία και η καλή ψυχολογία για να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις βελτίωσης.
Ακούστε όσα είπε:
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για την περίπτωση Μπολομπόι
- Παναθηναϊκός: Η ηγετική προσθήκη και η επόμενη μεταγραφφή στα στόπερ
- «Αυτός παίζει για αντι-Γένσεν στον Παναθηναϊκό»
- Οι αποχωρήσεις που αλλάζουν τον Παναθηναϊκό: Ποιοι έφυγαν και ποιοι είναι εκτός πλάνων
- Παναθηναϊκός: Τα επόμενα κομμάτια στο πλάνο του Ομπράντοβιτς