Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Έβανς: «Κανείς δε θέλει να χάνει, να συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς…

Όλα έτοιμα για το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν! Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (22/11, 19:30) στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη βρίσκεται στο 5-1 στο βαθμολογικό πίνακα του εγχώριου πρωταθλήματος. Προέρχεται από την αρκετά βελτιωμένη εμφάνιση στο Μόναχο και θέλει να φύγει νικήτρια από το Φάληρο.

Τζάμπολ στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στις 19:30. Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Ήμασταν αρκετά κοντά. Παίξαμε πάρα πολύ καλά, το έχουμε ξαναδεί και στο παρελθόν αυτό, θα έπρεπε να παίξουμε λίγο καλύτερα. Κάνουμε προπόνηση, δουλεύουμε μεταξύ μας. Συζητάμε και είναι κάτι που πιστεύω ότι θα αλλάξει.

Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, για να κάνουμε κάτι καλύτερο στο μέλλον». Αυτά δήλωσε ο Τζέρεμι Έβανς μετά την ήττα από την Μπάγερν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News