Ψάχνει το... restart στο Μόναχο - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Θέλει γλυκό τέλος στη διαβολοβδομάδα ο Παναθηναϊκός…

Νέα δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει ο Παναθηναϊκό στο Μόναχο με την Μπάγερν την Πέμπτη (18/11, 21:30) στην ολοκλήρωση της διαβολοβδομάδας για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Το «τριφύλλι», μετά τη νέα ήττα από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας (17η θέση) με 2 νίκες και 8 ήττες και πλέον μετά από 4 σερί αποτυχίες αναζητεί αντίδραση για να βάλει τέλος στον κατήφορο.

Ο προβληματισμός είναι έντονος, τόσο για τον Δημήτρη Πρίφτη, όσο και για παίκτες κλειδιά. Απέναντι στους Λιθουανούς οι «πράσινοι» είχαν εκ νέου απογοητευτική εικόνα σε άμυνα και επίθεση και ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Μέικον που πέτυχε 21 πόντους.

Ζητούμενο να παρουσιάσει το Τριφύλλι μια καλύτερη εικόνα και να φτάσει στη νίκη, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί 12 εκτός έδρας αγώνων. Μπάγερν – Παναθηναϊκός στις 21:30.

Δηλώσεις Πρίφτη μετά την ήττα στο Κάουνας

«Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνουμε καλύτερα και να εκτελέσουμε καλύτερα. Χρειαζόμασταν κάτι παραπάνω, όπως ένα σουτ, δυο καλύτερες άμυνες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να πάμε στο επόμενο ματς, δεν υπάρχει χρόνος για συναισθήματα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News