ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ - Νύχτα ντροπής για τον «Εξάστερο» στο Βελιγράδι!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ - Νύχτα ντροπής για τον «Εξάστερο» στο Βελιγράδι!

Έμεινε στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Βελιγράδι και ο Ερυθρός Αστέρας έκανε «πάρτι» 33 πόντων (81-48) με τους οπαδούς του. Στο 2-6 ο Παναθηναϊκός, «φλερτάρει» με την τελευταία θέση!

Καυτός Ουόλτερς στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οδήγησε τον Ερυθρό Αστέρα στο 10-6, πριν το πρώτο τηλεοπτικό τάιμ άουτ. Οι πράσινοι έμειναν στους 8 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να μείνουν στο -13 στο φινάλε της πρώτης περιόδου (21-8).

Το… ρόδι στα τρίποντα μετά από πέντε προσπάθειες έσπασε ο συνήθης ύποπτος, Ντάριλ Μέικον, ο οποίος πήρε και φάουλ για το 21-12. Το «0-6» σερί του Τριφυλλιού έσπασε γρήγορα από τον Ουόλτερς με σουτ για δύο, ενώ ο Κούζμιν επανάφερε τη διαφορά σε διψήφιο (29-18). Με Σαντ Ρος στο φινάλε του πρώτου 20λεπτου ο Παναθηναϊκός «κατέβηκε» στο -13 με σκορ 39-26.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στη γ’ περίοδο, παρά τις… φωνές του Δημήτρη Πρίφτη. Στο 27′ ο Ερυθρός άνοιξε κι άλλο τη διαφορά στο +19 με τον Έλληνα προπονητή να ζητάει απεγνωσμένα τάιμ άουτ. Στο 35′ ο Ερυθρός έφθασε τη διαφορά στο +32 (70-38) με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να έχουν εγκαταλείψει προ πολλού την αναμέτρηση.

Οι πράσινοι είχαν τραγικό ποσοστό 1/16 μέχρι να εμφανιστεί ο Πέρι να κάνει το 70-41. Τίποτε, δεν άλλαξε στο Βελιγράδι ως την ολοκλήρωση με το Τριφύλλι να μην ξεπερνά τους 50 πόντους!

Τα δεκάλεπτα: 21-8, 39-26, 57-36, 81-48

Δείτε παρακάτω τους πόντους των παικτών του Παναθηναϊκού

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ - Νύχτα ντροπής για τον «Εξάστερο» στο Βελιγράδι!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News